Arrestohet në Maqedoni sepse trafikoi 700 kg drogë në Gjermani

Siç njoftojnë nga MPB, më 21 gusht, Byroja për Siguri Publike – Departamenti për zbulimin e krimit të organizuar dhe serioz së bashku me zyrtarët policorë të shërbimin gjerman dhe zyrtarët e njësisë për luftën kundër drugës në Hamburg, kanë arrestuar shtetasin gjerman 55 vjeçarin R.V.L, anëtar i një grupi ndërkombëtar kriminal.

Shtetasi gjerman është kërkuar me flattarrest ndërkombëtar të Itnerpolit për shkak të blerjes së 700 kilogramëve kokainë nga Amerika Jugore në Hamburg, njofton Telegrafi Maqedoni.

Loading...
loading...Loading…


loading…