E lidhin dhe e tërheqin zvarrë kryetarin e komunës se nuk mbajti premtimet

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e komunës së tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionçinë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë.

Policia ndërhyri për të liruar kryetarin Jorge Luis Escandon Hernandez, i cili raportohet se nuk pësoi lëndime të mëdha.

Kjo është hera e dytë që ai sulmohet nga fermerët, që i kërkuan të përmbushë premtimin elektoral për rregullimin e një rruge në zonë. Escandon tha se do të ngrejë akuza për rrëmbim dhe tentativë vrasje.

Videoja e filmuar nga kalimtarët jashtë zyrës së kryetarit të komunës tregon një grup burrash duke e tërhequr nga ndërtesa dhe duke e lidhur në pjesën e pasme të automjetit e më pas tërhiqet zvarrë.

T

Embedded video

519:05 PM – Oct 8, 2019Twitter Ads info and privacy

Tabasco Al Minuto@Tabalminutomx

#Enterate Circula en redes video en el que pobladores del ejido Santa Rita en el municipio de #LasMargaritas, #Chiapas, suben en una camioneta al alcalde Jorge Luis Escandón Hernández. Los motivos es porque no ha cumplido lo prometido en campaña.

Embedded video

9510:35 PM – Oct 8, 2019Twitter Ads info and privacy


Loading...
loading...Loading…


loading…