Reklamo ketu!

Kompani nga Strumica do e ndërtojë rrugën e Zonës së lirë në Strugë

Kompania nga Strumica do të ndërtojë nyjen rrugore të Zonës së lirë ekonomike në Strugë njoftuan sot mediat në gjuhën maqedonase.
Tenderin ishte në lartësi prej 123.780.000 denarësh dhe do ti ndahet firmës Zhikoll nga Strumica për ndërtimin e së njejtës.(Strugalajm.com)