Reklamo ketu!

Meidan Osmani,piktori i ri nga Struga vjen me ekspozitë

Piktori i ri Meidan Osmani të shtunën në ora 17:30 në hapësirat e Teatrit Poshka nê Strugê do të hap ekspozitën e tij të parë para artêdashësve strugan ku do të prezantoj pikturat e tij me shumë mesazhe për publikun strugan.

Jeni të ftuar të gjithë për të qënë pjesë e të së bukurës.
Prezenca juaj nderon artistin në fjalë si dhe i sjell imazh të veçant edhe qytetit të Strugës.