Reklamo ketu!

Myftinia e Strugës zhvillon manifestim në Ladorisht

Me rastin e ndodhisë madhështore të Israsë dhe Miraxhit, Myftinia e Strugës në bashkëpunim me imamët dhe këshillin e xhamisë së fshatit Ladorishtë sonte mbajti manifestim në fshatin Ladorishtë. Në këtë manifestim morën pjesë Myftiu i Myftinisë së Strugës Mr.Salim ef. SULEJMANI, Kryetari i unionit të bashkësive Islame në Zvicër hfz.Mehas ef. ALIJA, hoxhallar dhe qytetar të Strugës. Falenderojmë imamët e xhamis së fshatit Ladorishtë dhe këshillin e xhamisë për mirëpritjën e tyre. Myftinia e Strugës ju uron të gjithë besimtarëve/eve musliman/e natën e Isras dhe Miraxhit.