Strugani Hamza Zylali, në Kupën e Botës në karate, për të rinjë, në Umag të Kroacisë

Nga data 4-7 korrik 2019 në qytetin turistik, Umag të Kroacisë, do të zhvillohet, Kupa e Botës për të rinjë ku marrin pjesë 67 shtete nga e gjithë bota me 2669 sportistë.
Strugën dhe Klubin e Karatesë “Drini” do ta përfaqësoj dyherë Nënkampioni Ballkanik dhe Kampioni Mbarëkombëtar Hamza Zylali, i cili do të paraqitet në kategorinë +70kg kadetë (14-15 vj), në këtë kategori janë paraqitur 67 sportistë, nga disa shtete të botës.


Bashkë me Hamzën, do të udhëtoj edhe trajneri i tij Alim Hajredini, i cili do të jetë edhe në cilësinë e përfaqësuesit të Federatës së Karatesë së Maqedonisë së Veriut, në këtë eveniment të madhë të nivelit botëror.

Loading...
loading...Loading…


loading…