Tippito – shkarkoje dhe bëhu pjesë edhe ti

Tippito është një ide inovative dhe unike, fillimisht e paraparër për ti ardhur në ndihmë të gjithë adhuruesve të basteve dhe më pas e kthyer në një platformë fitimprurëse për të gjithë përdoruesit.
Si funksionon Tippito?
Çdo ditë përzgjidhen ndeshjet nga ligat më të mira të Europës dhe ju ofrohen përdoruesve për të ndarë parashikimet me njeri tjetrin. Bazuar në parashikimet, përdoruesit vlersohen me pikë dhe nxirret një përqidje saktesie për përdoruesin. Çdo përdorues fillon me titullin “Beginner” (Fillestar), bazuar në parashikimet, saktesin, pikët dhe ndjekesit; titulli mund të ndryshoj në “Professional” (Profesional) dhe “Expert” (Ekspert). Për secilin titull parashihen limite dhe perfitime monetare, për këtë arsye çdo përdorues duhet te arrije përqindje saktesie sa me te larte dhe duhet të synoj që të arrij titullin Expert.
Cfar perfitoni ?
Nëse jeni adhurues bastesh atëherë këtu do ta gjeni komunitetin tuaj, do të shperndani parashikime ndeshjesh që do ti ndihmojnë miqtë tuaj te fitojne para nga parashikimet tuaja ose vetë ju do te fitoni para nga parashikimet e miqve tuaj. Nëse nuk i adhuroni bastet por jeni vetëm adhurues i sportit dhe parashikues i mirë ndeshjesh atëher e keni mundësin që nga kjo dhunti të fitoni para duke shpërndarë parashikime. Përfitimet monetare për përdoruesit ndahen prej të ardhurave që merr Tipptio nga nje algoritëm që sheh shikueshmërin dhe shperndarjen e parashikimit tuaj pasi keni fituar titullin ekspert.
Përdoreni telefonin tuaj për të përfituar para, shkarkoje tani dhe bëhu pjesë edhe ti.

www.tipptio.com
Android (Play Store)
https://lnkd.in/daVXS8B

iOS (App Store)
https://lnkd.in/d8AXg2Y

Loading...
loading...Loading…


loading…