2 milionë franga dhe 270 mijë euro grabiten nga NLB Banka

Mbi 2 milionë franga dhe 270 mijë euro janë grabitur nga NLB “Tutunska Banka” në Shkup. Rasti është paraqitur në polici nga drejtori i trezorit të kësaj banke me inicialet P.D ,i cili policisë i ka thënë se grabitjen e parave e ka bërë një i punësuar i tyre, i cili dje rreth orës 16.58 ka marrë paratë me një qese dhe ka ikur në drejtim të panjohur. MPB theksoi se janë ndërmarrë të gjitha masat për gjetjen e autorit. (INA)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...