25 vjeçari nga Struga i shpëton një aksidenti të rënd në Itali

Një 25 vjeçar me orgjinë nga Struga fatmirësisht i ka shpëtuar një aksident të rënd trafiku në Itali njofton media e këtij vendi.25 vjeçari me banim në Pordenone ka udhëtuar me makinë e cila ka dalur nga rruga dhe është rrokullisur në Fontanafredda.Pas ofrimi të ndihmës së parë 25 vjeçar është transportuar me helikopter në Spitalin Udines.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…