50 vjetorin e maturës në Strugë e feston gjenerata e 1972/73 (Foto)

Emocione pa fund ka rezervuar festimi i 50 vjetorit të maturës të gjeneratës 1972/73 informohet strugalajm nga maturantët e kësaj gjenerate ndër të parat në gjuhën shqipe të gjimnazit të Strugës.Edhe pse tashmë të gjithë i afrohen të shtatëdhjetave ata me shumë pasion si dikur në vitet e rinisë kujtuan kohën kur ishin në shkollën e mesme.Safet Hoxha një nga organizatorët e këtij takimi thekson se synimi është që këtë traditë ta vazhdojnë edhe gjeneratat e ardhshme si një mënyrë tubimi që reflekton pozitivitet dhe promovon shoqërinë e pastër si në kohën e rinisë.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…