82 ankesa në KSHZ për parregullsi në zgjedhjet e 15 korrikut

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) këtë pasdite, përveç pesë ankesave tashmë të paraqitur, ka pranuar edhe 77 ankesa të tjera në lidhje me zgjedhjet.

Prej tyre, siç raportohet nga KSHZ-ja, 74 janë nga Aleanca për Shqiptarët, një është nga Zëri për Maqedoninë, dy nga VMRO-DPMNE-ja.

Nga KSHZ nuk shpjegojnë se për çka saktësisht janë ankesat nga Aleanca për Shqiptarët, por tregojnë se ankesat e VMRO-DPMNE-së kanë të bëjnë me rezultatet përmbledhëse.

Ankesat për procedurën e votimit mund të paraqiten deri sot në mbrëmje në orën 21:00, ndërsa për përmbledhjen dhe përcaktimin e rezultateve deri afatet vijojnë deri nesër në orën 190:30.StrugaLajm

Afatet filluan të vijojnë mbrëmë, pas shpalljes së rezultateve përfundimtare jozyrtare.

In : Aktuale

Loading...
loading...