98 vjeçarja kujdeset për djalin e saj 80 vjeçar !

Një e moshuar 98-vjeçare ka shkuar në një azil pleqsh për t’u kujdesur për djalin e saj 80-vjeçar.

Ada Keating dhe djali i saj Tom janë të pandashëm dhe koha e kaluar së bashku nuk është pak por 8 dekada.

Ata ndajnë një marrëdhënie të veçantë pasi Tom nuk u martua kurrë dhe ka jetuar gjithmonë me nënën e tij.

Tom u bë banor në shtëpinë e kujdesit Moss View në Liverpool në vitin 2016, sepse kërkonte më shumë kujdes dhe mbështetje.

Dhe tani pak më shumë se një vit më vonë, mamaja e tij ka lëvizur në të njëjtën shtëpi për të ndihmuar të kujdeset për fëmijën e saj më të madh, raporton Liverpool Echo.

Ada tha: “Unë i them Tomit çdo natë, ‘natën e mirë’ kur shkon në dhomën e tij dhe ‘mirëmëngjesi’.StrugaLajm

“Kur kthehem, ai vjen tek unë me krahët e shtrirë dhe më jep një përqafim të madh”.

“Ju kurrë nuk do të ndalem duke qenë një mami e mirë”.

Ada dhe burri i saj Harry kishte katër fëmijë – Tom, Barbara, Margi dhe Janet, të cilët vdiqën në moshën 13 vjeçare.

Para pensionimit të tij, Tom ishte një piktor dhe dekorues.

A devoted mum aged 98 has moved in to a care home ¿ to look after her 80-year-old son.nTom Keating became a resident at Moss View care home in Huyton, Liverpool, in 2016 because he needed more care and support.nncaption: Ada Keating, 98, moved into Moss View Nursing home in Huyton to look after her son Tom Keating, 80


Loading...
loading...