A do të merret Dollneni nga shqiptarët.Ja kandidatët e mundshëm

Edhe në Dollnen në komunën ku elementi shqiptar është i konsiderueshëm kanë filluar lëvizjet e para që kjo komunë sërish të kthehet në drejtimin e partive shqiptare.Edhe pse akoma nuk ka asgjë zyrtare, rigrupimet dhe lëvizjet në këtë drejtim tashmë kanë fillur kjo edhe për efekt të presionit që kjo komunë të rikthehet në drejtimin e shqiptarëve.’’Strugalajm.com’’nga burime të besueshme nga tereni mëson se për momentin sfida ndërmjet partive shqiptare gjykuar edhe nga rezultati i zgjedhjeve të fundit do të zhvillohet ndërmjet BDI-së dhe PDSH-së ,ku si kandidatë të mundshëm përmenden emrat e Urim Ibeski për BDI dhe Eroll Abdiu për PDSH.Dollneni është një territor i gjërë  në fushën e Pellagonisë, komunë e cila këtë mandat drejtohet nga VMRO si pasojë e përcarjes së partive shqiptare.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...