Afati i fundit 2020,ndalohet ngrohja me qymyr

Maqedonia deri më 2020 do të ndalojë që qymyri të përdoret si mjet për ngrohje, ka deklaruar zv/ministri I ambientit Jani Makraduli në konferencën klimaterike botërore.

“Dy të tretat e ndotjes në Shkup vjen si pasojë e ngorhjes së amvisërive me materiale joadekuate, andaj dhe ky është prioritet I qeverisë”, ka deklaruar Makraduli.

Sipas të dhënave 100 familje në Shkup po ngrohen me qymyr.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...