Edhe sot mos pini ujin në Strugë!

Mbrëmë dhe sot në orët e para të ditës ekipet e Qendrës së Shëndetit Publik në vazhdimësi e kontrollojnë cilësinë e ujit nga ujësjellësi i Strugës. Në bazë të analizave të deritanishme cilësia ujit pavarësisht përmirësimit akoma është në suazat e palejuara.Nga ky institucion sigurojnë se me gjasë ditën e nesërme ose në mbrëmje cilësia ujit të Strugës do kthehet në normalitet.Si rezultat i shirave uji në Strugë disa ditë me radh isht i turbullt .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...