Aleanca e Strugës : Miku i Merkos ka djegur furgonin e komunës (Foto)

Aleanca për Shqiptarët-Strugë

Komunikatë

 

Në fotografi mund të shikoni furgonin e tipit Fiat, pronë e Komunës së Strugës, të cilin Ramiz Merko ua jep miqve dhe profesorëve të universitetit të tij privat për të kryer punët e tyre private.
Siç mund ta shikoni, furgoni është djegur dhe për momentin është në gjendje të palëvizshme dhe për riparimin e tij duhet aq shumë të holla sa që nuk ja vlen.
Informatat tona shumë të sakta flasin se nē momentin që është djegur, furgonin e ka vozitur miku i shtëpisë së kryetarit, për punë private, ngarkime malli për biznesin e tij.
Ftojmë policinë dhe prokurorinë të hetojnë rastin. Keqpërdorime të tilla të pronës publike nuk duhet të ndodhin më.StrugaLajm

Aleanca për Shqiptarët-Strugë

In : Aktuale

Loading...
loading...