Aleanca për Shqiptarët përkrah fuqishëm protestat kundër shtrenjtimit të rrymës

Ne përkrahim me vendosmëri protestat e qytetarëve dhe i bëjmë apel organeve kompetente që:
Menjëherë të kthejnë tarifat e dikurshme përndryshe kjo situatë mund të provokojë destabilitet sepse popullit po i mbaron durimi!

NËSE NUK NDIHMONI DOT TË KALOHET KRIZA E PANDEMISË, TË PAKTËN MOS PRISHNI PUNË!
BOLL MË!

Aleanca për ShqiptarëtStrugaLajm

12.08.2020

In : Aktuale

Loading...
loading...