Ali Ahmeti: Fitores së Bekimit e Ramizit iu gëzova më tepër se fitores tonë (FOTO)

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në faqen e tij në Facebook ka postuar një foto me dy kryetar të komnunave të Kosovës e me këtë rast ka shkruar.

Iu gëzova fitores së Bekimit dhe Ramizit edhe më tepër se fitores tonë.

Vlerësimi i qytetarëve për sakrificën, kontributin por edhe për punën e djemve është më meritori dhe janë qytetarët ata që asnjëherë nuk gabojnë.

In : Aktuale

Loading...
loading...