Alim Nasufi boksieri nga Veleshta fiton titullin ‘Boksieri më i mirë’ i turneut të Tetovës

Alim Nasufi fiton titullin ‘Boksieri më i mirë’ i turneut

(14 Dhjetor 2019) në turneun humanitar të boksit në Tetovë,ku morën pjesë klube nga Maqedonia, Shqiperia, Kosova dhe Mali i Zi, prej të cilëve ishin 4 sportist nga Struga. Alim Nasufi u ndesh me bosierin nga Kosova dhe doli me një fitore dominuese me knockout teknik me ç’rast edhe iu nda çmimi ‘Boksieri më i mirë’.

Loading...
loading...Loading…


loading…