Alsat:9 persona përfundojnë në Spitalin e Strugës nga rrëshqitjet

Nëntë persona kanë kërkuar ndihmë në Spitalin e Strugës në repartin e kirurgjisë, si pasojë e rrëshqitjeve. Ka pasur edhe raste me brinjë të thyera, lëndime në dorë dhe kokë. Një pjesë e tyre janë dërguar në Spitalin e ortopedisë në Ohër. Pjesa më e madhe e rrugëve mbeten të mbuluara me borë e akull. Edhe lëvizja e makinave zhvillohet me kujdes të veçantë ka njoftuar alsat.StrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...