Ana tjetër e qytetit turistik të Ohrit? (Foto)

Në kulm të sezonës turistike në Ohër, siç duket askush nuk është duke u kujdesur për hedhurinat për të ofruar një mjedis dhe qytet më të pastër, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga njëra anë, janë qytetarët që nuk kanë aspak kujdes se ku dhe si i hedhin mbeturinat, por edhe organet komunale që nuk e kryejnë punën si duhet.

Fotografitë më poshtë tregojnë situatën konkrete në qytetin turistik të Ohrit.

StrugaLajm

Read more: http://www.tetova1.com/2017/07/16/kaq-piste-eshte-qyteti-turistik-ohrit-foto/#ixzz4n0J8uvhy

In : Aktuale

Loading...
loading...