Anita Latifi: Prit me ditë e prit me vjet, pushka e Aleancës s’po kërcet

Gazetarja Anita Latifi ka komentuar zhvillimet e fundit në subjektin politik Aleanca për Shqiptarët. Kjo parti ka javë dhe muaj që po luhatet të shkoj në koalicion zgjedhor me opozitën apo me BDI-në. Populli është në pritje por akoma nuk ka ndonjë lajm Rreth kësaj dileme. Lidhur me këtë Anita ka shkruar: Prit me ditë e prit me vjet, pushka e Aleancës s’po kërcet. (INA)


Loading...
loading...