Apo i bashkohet edhe Lavdrim Elmazi Besës në Strugë?

Sic duket rigrupimet politike në Strugë tashmë kanë filluar dhe të gjithë partitë po synojnë të ndërtojnë ekipe më të mira prezantuese në funksion të zgjedhjeve të pritshme vendore.Nënkryetari i Lëvizjes Besa, Arben Labënishti i shoqëruar nga funksionerët e tjerë të kësaj strukture Dika nga Struga si dhe  deputetët  Afrim Gashi dhe Zeqirja Ibrahimi në rrjetin social facebook ka postuar një foto bashkë me Lavdrim Elmazin dikur kryetar i degës së PDSH-së në Strugë si dhe shef i  departamentit të Arsimit në Komunën e Strugës kur kjo komunë drejtohej nga Ziadin Sela.Edhe pse akoma nuk ka asnjë prononcim zyrtar me gjasë Lavdrim Elmazi do të jetë përforcimi i radhës i Besës në Strugë.Lavdrim Elmazi pas dorëheqjes nga pozicioni i shefit të Arsimit në Komunën e Strugës  aktualishtë merret me biznes  .Përndryshe është një nga pedagogët e parë të Universitetit të Europës Juglindore në Tetovë ku kontriboi për më shumë se 10 vite.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...