Arben Labënishti i ngarkuar nga BESA për bisedimet për qeverinë e re!

Arben Labënishti nënkryetari i Lëvizjes Besa do të jetë drejtuesi i ekipit të kësaj strukture që do të negocioj me LSDM-në në lidhje me pjesmarrjen eventuale të Besës në qeverinë e drejtuar nga Zoran Zaev mëson Strugalajm nga burime të besueshme brenda kësaj strukture politike.Tashmë bisedimet ndërmjet mnadatarit Zoran Zaev dhe partive që hodhën firmën pro marrjes së mandatit të tij kanë nisur me intezitetet të shtuar.Para disa ditëve ishte vet mandatari Zaev që shkoi në zyrat e Lëvizjes Besa për t’i komunikuar ofertën për pjesamrrje në qeveri.Ndërkohë nga Besa akoma nuk ka një prononcim zyrtar se a do trë marrin pjesë në qeveri dhe cilat janë kërkesat e tyre për tu bërë pjesë e qeverisë.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...