Autobusi nga Maqedonia përplaset në Serbi

Katër persona u plagosën në një aksident trafiku, në të cilën autobusi nga Maqedonia, për arsye të panjohura doli nga rruga dhe përfundoi në disa drunj.

Aksidenti ndodhi sot në mëngjes rreth orës 5:50  në autostradën Beograd – Nish, në afërsi të fshatit Katul.Deri tek aksidenti ka ardhur si pasojë kur kompania transpertuese “Transprodukt” i cili ka qarkulluar në linjën Shkup- Beograd, për arsye ende të panjohura doli jashtë autostradës.StrugaLajmStrugaLajm

Në trajtim mjekësor në Qendrën Klinike të Nishit janë mbajtur shoferi i autobusit i cili, jo zyrtarisht, ai u sëmurë gjatë vozitjes, që çoi deri tek aksidenti.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...