Ardian Demiri i bien ne ”koke”rezultatit per Strugen! (Video)

”Ky eshte vlersimi i imi per zgjedhjet lokale ne Struge dhe Kercove me date 13.12.2016 ne nji debat te organizuar nga “Struga TV”.Mendoj qe kam qen 100% i sakt ne vlersimet e mija”ka shkruar avokat Ardian Demiri.

Ky eshte vlersimi i imi per zgjedhjet lokale ne Struge dhe Kercove me date 13.12.2016 ne nji debat te organizuar nga "Struga TV".Mendoj qe kam qen 100% i sakt ne vlersimet e mija.StrugaLajm

Posted by Ardian M. Demiri on Montag, 6. November 2017

In : Aktuale

Loading...
loading...