Ardian Dervishi nga Struga zgjidhet kryetar i Shoqatës së Shqiptarëve në Klangenfurt të Austrisë (Foto)

Më datën 19 Nëntor 2017 Shoqata Atdhetare – Kulturore, Shqiptare – Austriake “Fazli Grajçevci” në Klagenfurt.
Bëri mbledhjen e saj të përgjithëshme ne Lokalin e Zt. Anton Shtufi /Sonnwendgasse/Klagenfurt mëson Strugalajm.com.

Zgjedhjet u bën të lira dhe të drejtpërdrejta. Nga salla u propozuan një nga një të gjithë kandidatët e mundshëm për në Këshill, pastaj me votim për secilin kandidat u përcaktuan anëtarët e Këshillit Drejtues. Duhet theksuar se në këto zgjedhje pati një mendim unik nga të gjithë pjestarët e mbledhjes.

Në përfundim anëtarët e Këshillit Drejtues të ri do të jenë:
Ardian Dervishi / Kryetar
Besjana Lama / Sekretare
Natmir Bilali / Arkatar
Selim Zekaj dhe Ardiana Shtufi / Sport
Jahir Kryeziu / Kultur
Ganimet Ajdari /Anëtare

Anëtare Nderi:

Liri Doko
Muharrem Lama
Xhemal Imishti
Xhemal Lama
Zikri Dervishi
Musa Neziri
Shaqir Shala StrugaLajm

Suksesi i çdo aktiviteti behet me i forte dhe me i besueshem kur eshte prania dhe perfaqesia e gjinise femerore .(Strugalajm.com)
Loading…


loading…