Artistët strugan Faton Sadiku dhe Vullnet Ibrahimi sjellin ripërpunimin e këngës “Plagët e Lirisë”

Këngëtari strugan, Faton Sadiku ka publikuar këngën më të re, një ripërpunim i një prej perlave të muzikës shqiptare.

“Plagët e Lirisë” vjen e ripërpunuar nga artisti i njohur Vullnet Ibrahimi dhe e kënduar me plot emocion nga Faton Sadiku.

Fatoni ka sjellur për publikun shqiptar disa këngë, ripërpunime të këngëve të vjetra popullore e qytetare, bashkëpunime me artistë tjerë si dhe këngë të tijat.

Shijojeni “Plagët e Lirisë” nga zëri i ëmbël i Faton Sadikut dhe e përpunuar nga Vullnet Ibrahimi./voxstruga.mkStrugaLajm

https://youtube.com/watch?v=Jn0l-5aaZN0%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den-US%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Loading...
loading...