Asani:Spitalit të Strugës i dhurohen dy respiratorë

Një tjetër dhurim i vlefshëm për Spitalin e Përgjithshëm të Strugës është mundësuar së fundi, nën kujdesin e vetë Kryetarit të Komunës së Strugës, z. Ramis Merko.
Ka qenë kompania “Interaktiv”, me qendër në Düsseldorf, Gjermani, nën drejtimin e hendbollistit maqedonas Aco Jonovski, e cila ka dhuruar për spitalin dy respiratorë dhe një intubator.


Mjetet mjekësore, të një rëndësie të veçantë për këtë spital, janë dorëzuar ditën e sotme nga përfaqësues të kompanisë dhuruese, në drejtorinë e këtij institucioni.
Shpreh mirënjohje të thellë dhe shumë falenderime, për këtë dhurim dhe çdo lloj dhurimi tjetër, në ndihmë të Spitalit të Strugës! Të gjithë bashkë mund ta bëjmë shërbimin ndaj komunitetit më të mirë! 🙏
Голема благодарност за донацијата иницирана од градоначалникот гос.Рамис Мерко во соработка со германската фирма Инерактв со седиште во Дизелдорв и гос.Асо Јоновски донесени како донациа 2 Респиратори и 1 Интубатор за ОПБ-Струга.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...