Atraksioni më i fundit vjen në Strugë/ Transformoni Dasmën dhe festën tuaj me “MIRROR PHOTOBOOTH”

Atraksioni më i fundit vjen në Strugë/ Transformoni Dasmën dhe festën tuaj me “MIRROR PHOTOBOOTH”

Përjetoni Magjinë e Pasqyrës me Kamera dhe Ekrane me Prekje

Imagjinoni një pasqyrë që ju bën të ndiheni si në një botë magjike! E pajisur me kamera të sofistikuara dhe ekrane me prekje, Struga Mirror Photobooth është zgjidhja e përsosur për të bërë çdo event të paharrueshëm. Lëreni të ftuarit tuaj të bëjnë foto fantastike, të argëtohen me animacione të veçanta dhe të ndajnë momentet e tyre të veçanta në rrjetet sociale, në çast!

Ideal për çdo event:
-Dasma: Kapni çdo emocion dhe moment të veçantë.
-Ditëlindje: Festoni dhe kujtoni çdo vit me foto të mrekullueshme.
-Fejesa: Kujtime të çmuara për një fillim të ri.
-Matura: Një mënyrë fantastike për të festuar fundin e një kapitulli dhe fillimin e një tjetri.
-Përvjetore: Përkujtoni vitet e kaluara me shumë dashuri dhe lumturi.StrugaLajm

Na Kontaktoni Sot!
-Telefon (Maqedoni): +389 72 250 511
-Telefon (Zvicër): +41 79 666 30 69
-Instagram**: @Photobooth_Struga

Mos prisni! Bëni çdo event të paharrueshëm me Struga Mirror Photobooth. Për më shumë informacione ose për të rezervuar pasqyrën tonë, na kontaktoni duke përdorur informacionet e mësipërme. Le të bëjmë bashkë kujtime që do të zgjasin përjetë!

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...