AUV:Ndalohet uji për pije ne Zhepin

Agjensioni per ushqim dhe veterinari Struge ka njoftuar se ndalohet, uji per pije nga Ujesjellesi ne Zhepin te Struges.Sipas këtij Agjensioni deri ne nje njoftim te dyte uji para se te perdoret duhet te valoj ne temperatur mbi 100 grad celcius.

StrugaLajm
Loading…


loading…