B.L e Veleshtës me urim për Kurban Bajramin!

Te nderuar bashkqytetar te Veleshtes kudo qe ndodheni edhe jetoni na lejoni t’ju urojme te gjitheve gezuàr festen e Kurban Bajramit dhe lusim allàhun e màdheruar qe kjo dite e sakrifices ndaj zotit te sjell miresi e begati per ju dhe familjet tuaja si edhe per mbar kombin tone.
GEZUAR FESTEN E KURBAN BAJRAMIT 🍰🍬🍬🍮
Nga keshilltaret e B. Lokale
dhe kryetari i B.L zoteri
BAKI KUPA

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...