BDI-ja e Livadhisë propozon këto emra për kryetar të Strugës!

Edhe Këshilli Vendor i BDI-së në fshatin Livadhi të Strugës ka zhvilluar takim ku ka bërë nominimet e kandidaturave për kryetar Komune si dhe për bartës liste.

Për kryetar ka propozuar:

1. Ylber Sela
2. Ramiz Merko
3. Faton Pollozhani
4. Azdren Memeti

Për bartës liste:
1. Ismet Sela
2. Arijeta PollozhaniStrugaLajm

(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...