BDI: Ramiz Merko premton ringjalljen e biznesit në Strugë (FOTO)

Kandidati për kryetar komune z.Ramiz Merko sot realizoi disa takime të rëndësishme me bizneset e suksesshme në lokalitetin e Fierishtës dhe Fërngovës së Strugës edhe atë vizitoi ndërmarrjet “UNIVERS” dhe “SEFA FARM“.
Në takim u premtua se asnjëherë nuk do të mungojë mbështetja për bizneset e vogla dhe të mesme, por mbi të gjitha u prezantua programi për mbështetje të biznesit të vogël dhe lehtësimeve administrative të cilat do të ofrohen për bizneset në qeverisjen e ardhshme.
Ne do jemi ndryshme në të bërit biznes, do krijojm klim më të mirë biznesore pa kërcënime dhe shantazhe.
received_10154953726923730

received_10154953726913730

 

received_10154953726918730

received_10154953726903730

received_10154953726933730

received_10154953726893730

received_10154953726873730

received_10154953727088730

received_10154953727288730StrugaLajm

received_10154953727318730

received_10154953727233730

received_10154953727333730

received_10154953727393730

received_10154953727398730

received_10154953727408730

received_10154953727478730

received_10154953727503730

In : Aktuale

Loading...
loading...