BDI-së po i bie rejtingu, caput!!!

Adelina Marku

Eshte e pamohueshme , e paevitueshme e padiskutueshme natyrshmeria e rrenies se rrejtingut te BDI-se dhe kjo kurbe do shkoje tatepjete perseri natyrshem me ose pa mbledhje te gjata e te lodhshme e vetegenjyese. Tani, akuza se nje parti tjeter bashkepunoka ne prapavije me VMRO-ne fatkeqesisht ka te beje me PROJEKTIM PSIKOLOGJIK E T’PERSONALIZUAR te BDI-se. Analiza ime thote se kjo parti krijon situacionalizem – i thone ne psikologji politike, duke dashur te fshehe dispozicionizmin e sindromit te Stockholmit ndaj partnerit politik . Kesi projektimesh i benin edhe PDSh-se dikur, e bindnin fuqishem opinion permes brokereve medial / papagaj (fituesi me fituesin, 2007/2008) prandaj Arbni Xh. I quante si Hobbsi (Thomas H.), thoshte: ”kane natyre zezone politike!”. Qe t’a kuptojme te tanishmen BDI, nevojitet nje retro a…; mos m’a merni per te keq tek permendi shpesh Arbnin.
Do doja t’iu besoj ketyre nga BDI, sepse edhe ata kane nevoje t’ju besojme , por …nuk shkon a , s’besohen ma! Caput!!!
StrugaLajm


Loading...
loading...