Besa: Jemi të gatshëm për kthimin e vlerave demokratike në Maqedoni

Lëvizja Besa sot në takim me këshilltarin e kryesuesit aktual, Kristian Strohal dhe shefen e misionit të OSBE-së, Nina Suomalainen shprehu gatishmërinë për kthimin e rendit, qetësisë dhe vlerave demokratike në Maqedoni.

Në këtë takim morën pjesë deputetët Zeqirja Ibrahimi dhe Fadil Zendeli duke diskutuar për zhvillimet e fundit në Maqedoni, si dhe për mundësinë e normalizimit të gjendjes ata njoftuan Strohal për qëndrimin konstruktiv që e ka mbajtur Lëvizja Besa gjatë gjithë këtij procesi.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...