Besa e Labunishtit siguron fitoren(Foto)

Labunishti fitore e garantuar për Lavdrim Elmazin dhe doktor Samir Juskoskin.
Ky është lumi i fuqisë së Lëvizjes BESA.
#meLavdrimin #voto14

Shtabi i Lëvizjes Besa

StrugaLajm

 

In : Aktuale

Loading...
loading...