Besa,me kandidatë në Strugë,ja kush përflitet!

Burime nga Lëvizja Besa për Strugalajm.com referojnë se kjo parti me gjasë do të ketë kandidatin e saj në Strugë.Eksponentë të Besës në Strugë thonë se ky vendim erdhi pasi propozimi i tyre për një kandidaturë konsesuale nuk gjeti mbështetje te partitë e tjera.Kandidati i Besës për Komunën e Strugës do të nominohet brenda javës që vjen pas një koordinimi ndërmjet degës së Strugës dhe Llabunishtit.Në opinion tashmë përfliten disa emra si kandidatë të mundshëm si:Lavdrim Elmazi,Agim Beqiroski dhe Hysein Dika pot do të jetë struktura e Besës që do vendosi kandidatin.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...