Blen sallam serb në market, shokohet nga ajo që sheh brenda (FOTO)

Jo të rralla janë rastet kur konsumatorët kosovarë hasin në produkte pa afat, apo edhe të prishura brenda. Një lexues për Periskopin ka dërguar disa fotografi ku shihet se si kishte blerë një produkt serb, në një nga marketet e vend, por që ishte befasuar për të keq kur e kishte hapur. Sallami ishte i mbushur me krimba, gjë që tregon një pakujdesi shumë të madhe të atyre që e blejnë dhe e shesin tek qytetarët. Ndërkohë, vazhdimisht është bërë apel që të mos blihen dhe konsumohen produkte që vijnë nga Serbia, pasiqë paraqesin rreziqe të tilla. (Periskopi)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...