BOKI me shall VERSACE dënohet me 9 vjet, shqiptarët me burg të përjetshëm!

Gjyla ÇelikuStrugaLajm

BOKI me shall VERSACE dënohet me 9 vjet, KATICA me 7 vjet
Paratë s’di ku përfunduan?!
PSP-ja qendra e zhvatjes dhe të mjerët ne në këtë pis shtet!!!
Gruevski në kurbet jeton si mbret!
Shqiptarët tanë kalben në burgje përjetë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...