Boksieret Strugan shënojnë Histori

Boksieret Strugan shënojnë Histori – KAMPION NË DY KONKURNCAT.

Boksierët Strugan të cilët boksojnë për Klubin e Boksit ÇAIR shënojnë histori KAMPION NË DY KONKURENCAR Senior-Junior.

Dje ishte xhiro-ja e fundit e Kampionatit ku të gjithë Boksieret e Klubit të Boksit ÇAIR fitan dhe shkruajten histori në Maqedoni KAMPION NE DY KONKURENCAT.

Boksieret nga Struga që jane pjes e klubit te boksit Çair janë:Albion Nasufi,Alim Nasufi, Elmedin Istrefi, Almi Roçi, Mugni Qyra, Arsim Etemi, Artan Aliu.
StrugaLajm
Loading…


loading…