Burri nga Amerika fiton llotarinë për herën e gjashtë

Një burrë nga Idaho ka fituar për herë të gjashtë lotarinë në një lojë gërvishtëse Crossword.

Bryan Moss nga Meridian fitoi 250 mijë dollarë.

Lotaria e Idahos në një njoftim për shtyp, deklaroi se çmimi i tij është më larti, por shumë larg nga çmimi i madh.

Ai zotëron dyqanin shëndetësor Newko Sport dhe Nutrition.

Moss tha se luan rregullisht sepse e di që përfiton nga shkollat ​​e Idaho.

Lotaria Idaho ndahet në shkollat ​​publike dhe Fondin e Ndërtimit të Përhershëm.

Në total, gjatë historisë së lotarisë shtetërore, 961.5 milionë dollarë janë kontribuar për këto dy njësi.

“Jam krenar që ndihmoj në mbështetjen e shkollave publike të Idahos, kjo është arsyeja pse unë luaj”-tha Moss.

Burri planifikon që të gjitha paratë e fituara të i jep vajzës për arsimimin, raporton CNN

Loading...
loading...Loading…


loading…