Dehari,Karaga,Limani bëhen bashkë për Kërçovën

Në mbledhjen e sotme të degës së Kërçovës së Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI, me përkrahjen e të gjitha 35 këshillave vendore dhe forumeve tjera partiake lokale, me prezencën e kryetarit të BDI-së,  Ali Ahmeti, u diskutua për zgjedhjet lokale të 15 tetorit.

“Pas diskutimeve konstruktive dhe produktive, në frymën fitimtare dhe unifikuese, u vendos njëzëri që të gjitha strukturat partiake dhe shoqërore në komunën e Kërçovës do të rreshtohen bashkarisht pas kandidaturës së kryetarit aktual të komunës, Fatmir Dehari.

Njëkohësisht, u vendos që prijës i listës për këshillin komunal të jetë Aqif Mediu, shef i shtabit zgjedhor komunal, Adem Karaga, ndërsa zëdhënës i fushatës, Fatmir Limani. Gjithashtu, duke vlerësuar punën e deritanishme të pushtetit lokal në Kërçovë, u apelua deri tek të gjitha subjektet dhe komunitetet tjera në Kërçovë, bashkë me diasporën kërçovare, që të përkrahin kandidaturën e Deharit drejt fitores së rradhës”, thuhet në komunikatën e degës së BDI-së së Kërçovës.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...