Delfinët mbërrijnë në bregun e Shqipërisë

Vera e nxehtë dhe ngrohja e ujërave të detit kanë sjellë në brigjet shqiptare, delfinët.

Gjitarët e ujit më inteligjentë janë filmuar pranë brigjeve të Vlorës.

Një pamje fantastike, delfinë në afërsi të bregut të Livadhit! Shijojeni…StrugaLajm
Loading…


loading…