Demant nga BDI dega Koroshisht

 • Demant nga BDI dega Koroshisht
  Lidhur me lajmin e publikuar në disa portale informative se Ramiz Merko eshte ber hor ne Koroshishtë, duam te sqarojm për opinionin se takimi ka qënë i rregullt dhe në atmosfer shum të mirë me strukturat dhe simpatizantet e Bashkimit Demokratik për Integrim.
  Manipulimiet në opinionin dalin nga friga që kanë nga BDI dhe kandidati për Kryetar komune Ramiz Merko.
  Ju bëjmë apel të gjithë mos të bien pre e shpekulimeve sepse të gjithë i njohim se kush jan këta persona që shpifin nëpër portale të ndryshme.
  Gjithashtu ju sigurojmë se Ramiz Merko më 15 tetor do mbarr mbështetjen Koroshishtit.
  BDI dega Koroshisht
StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...