Deponia në Strugë dhe politika-Mefail Ismaili

DEPONIA
BDI – Tetë vite e udhëhoqi Komunën e Strugës në koalicion me VMRO-në.
LR-PDSH – Katër vite me VMRO-në dhe ka disa muaj që Këshillin komunal ja la LSDM-së.

Dhe pas 12 viteve deponia ende mbushet!

Struga ka në Kuvend 7 deputetë, a tymi vazhdon e helmon.

Të gjithë këto ende e kërkojnë fajin dikund tjetër për deponinë dhe arsyet pse digjet, a mbi 70 mijë banorë për çdo ditë “vdesin”.

Alooo, ku ndodhemi!StrugaLajm

Si do arsyetoheni dhe si do e kërkoni votën pas tre muajsh nga qytetarët e helmuar, ë si?!

Mefail Ismaili -gazetar në Shenja Tv


Loading...
loading...