Dhëndërri me ngjyrë, nusje shqiptare, por dasma e fortë ashiqare (foto)

Çifti Arjola dhe Obi, u njohën në Toronto 13 vjet më parë dhe kanë kurorëzuar historinë e tyre të dashurisë ditën e djeshme.Jo vetëm raca e tyre ka bërë dasmën e veçantë pasi mënyra e organizimit ka qenë vërtet e rrallë.

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...