Rrëshqitje e parë serioze e qeverisë Zaev-Ahmeti-Sela!

Nëse dhënja EXPRES e shtetësisë për sërbin OBRADOVIQ dhe emërimi i tij drejtorë i Elektranave të Maqedonisë është e vërtetë, kjo nuk ka të bëjë asgjë me interesin shtetërorë. Përkundrazi do të ishte nënçmim i intelegjencës së kuadrove të energjetikës të këtijë vendi si dhe qytetarëve më gjërë.
Ky emërim eventual nuk mendoj se mund të ketë ndonjë justifikim të qëndrueshëm, andaj edhe mund të vlerësohet si RRËSHQITJE e parë serioze e qeverisë Zaev-Ahmeti-Sela!/ Qenan Aliu

StrugaLajm
Loading…


loading…