Dhjetë thesarët e gjetur rastësisht nga njerëzit! (video)

Kemi një pyetje për ju. A keni kërkuar ndonjëherë thesar ose a njihni dikë, të cilët me detektor metali kanë tentuar të gjejnë thesarë të fshehur.

Sigurisht që dikush e bën këtë. Epo në videon e sotme do të flasim për njerëzit, të cilët në mënyrë krejt rastësore kanë gjetur thesar me vlerë të madhe.

Me kalimin e viteve, ka pasur njerëz të cilët kanë gjetur ar dhe artefakte me shumë vlerë. Duhet të jesh njeri shumë me fat për të gjetur thesar me vlerë, por pa u munduar fare.

Loading...
loading...Loading…


loading…