Diaspora e Suedisë mirënjohje për struganët Sejdin Lloga,Shefit Iljazi dhe Xhevat Lena

Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptar në Suedi që ishte bartëse e aktivitetit të promovimit të librit “Dhoma 334”  të autorëve Saranda Iseni dhe Hysen Ibraimi,ndau edhe disa mirënjohje në këtë eveniment letrar .Nga kjo organizatë mirënjohje për kontributin e tyre përvec Ziadin Selës,Abdylfetai Alimit iu nda edhe  ish të burgosurëve për flamur të 1968 Sejdin Llogës,Shefit Iljazi dhe Xhevat Lenës .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...